Chleb Pan Rustico Wieloziarnisty Bezglutenowy 250 g - Schar
- W naszym magazynie jest więcej niż 5 sztuk
-
- 8,02 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,25 kg
Cena kat. za 1kg :42.76 zł
CHLEB PAN RUSTICO WIELOZIARNISTY BEZGLUTENOWY
Opracowany specjalnie dla osób nietolerujących glutenu.
Bez laktozy. Bez pszenicy.
Pakowany w atmosferze ochronnej.
Masa netto: 250 g
Składniki: Woda, skrobia kukurydziana, zakwas 14% (woda, mąka ryżowa), mąka ryżowa, włókno roślinne (psyllium, owoce cytrusowe), płatki sojowe 1,9%, siemię lniane 1,8%, substancja zagęszczająca:hydroksypropylometyloceluloza, olej słonecznikowy, białko sojowe, drożdże, ekstrakt z jabłek, płatki z prosa 1%, sól, mąka z sorgo 0,8%, cukier, naturalny aromat.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: łubin, gorczycę.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu produkt przechowywać schowany w foliowej torebce do żywności i spożyć w ciągu kilku dni lub od razu zamrozić.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 954 kJ/ 226 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 44 g
- w tym cukry: 6,3 g
Błonnik: 6,7 g
Białko: 3,8 g
Sól: 1 g
Producent:
Dr. Schar AG/SPA
Winkelau 9-39014 Burgstall/Postal (BZ) Italy
Bio: | Nie |
Gluten: | bezglutenowe |
Wegańskie: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Nie |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Nie |
Bez łubinu: | Nie |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Schar
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000037390
Recenzje
Maciej
Recenzja niezweryfikowana
|