Mieszanka na Sernik Bezglutenowa Bio 485 G (295 G+190 G) Bauck Hof - Przecena Krótka Data Minimalnej Trwałości
- Oczekujemy na dostawę tego produktu, Wyszukaj poniżej lub za pomocą wyszukiwarki podobny produkt.
-
- 8,50 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,485 kg
Cena kat. za 1kg :35.03 zł
Przecena spowodowana krótką datą minimalnej trwałości.
Najlepiej spożyć przed: 26/11/2022
Oferta ważna do wyczerpania zapasów!
Produkt należy opłacić lub zamówić za pobraniem na 2 dni robocze przed upływem terminu trwałości.
MIESZANKA DO PRZYRZĄDZENIA SERNIKA BEZGLUTENOWA BIO
Masa netto: 485 g
Opakowanie zawiera 295g mieszanki do spodu sernika i 190g mieszanki do masy sernikowej.
Składniki: Płatki owsiane pełnoziarniste* (bezglutenowe) 47%, surowy cukier trzcinowy*, skrobia kukurydziana*, cynamon*
*składniki pochodzące w upraw ekologicznych
Jednostka certyfikująca: DE-OKO-007
Pochodzenie składników: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać orzechy i nasiona sezamu.
Warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu.
Sposób przygotowania:
Dodatkowe składniki potrzebne do przygotowania sernika: 4 jaja, 125g masła, 750g zmielonego twarogu, sok z 1/2 cytryny
Wersja wegańska: 125g margaryn, 750 g jogurtu sojowego naturalnego lub waniliowego , sok z 1/2 cytryny
Roztopić masło lub margarynę na patelni i dodać do mieszanki do spodu sernika, dokładnie wymieszać. Przełożyć spód do okrągłej 24 cm natłuczonej lub naoliwionej formy do pieczenia. Docisnąć równomiernie spód i boki formy (2 cm) za pomocą wilgotnej łyżki. Jaja, zmielony twaróg i sok z cytryny włożyć do miski i wymieszać energetycznie za pomocą trzepaczki z mieszanką do masy sernikowej. W wersji wegańskiej zastosować jogurt sojowy naturalny i sok z cytryny. Masę serową lub w wersji wegańskiej masę na bazie soi wylać na spód sernika i równomiernie rozprowadzić. Wstawić do nagrzanego piekarnika z funkcją grzania góra-dół i piec przez 50-60 minut. Ciasto jest upieczone gdy brzegi są brązowe a masa serowa jest ścięta na wierzchu. Pozostawić do wystudzenia przed krojeniem.
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna 1617 kJ/382 kcal
Tłuszcze 3,1 g
w tym nasycone kwasy tłuszczowe 0,5 g
Węglowodany 80 g
w tym cukier 46 g
Błonnik 4,6 g
Białko 6,2 g
Sól <0,01 g
Bauck GmbH
Duhenweitz 4
29571 Rosche
Bio: | Tak |
Gluten: | bezglutenowe |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Nie |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Nie |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Nie |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Bauck
- Kod producenta: 4015637821498
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000029403
Recenzje
Recenzja niezweryfikowana
|