Sól Himalajska Różowa Gruba Spożywcza 1 kg - Targroch
- Posiadamy ostatnią sztukę w naszym magazynie!
-
- 8,09 zł
-
szt.
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:1 kg
Cena kat. za 1kg :10.79 zł
SÓL HIMALAJSKA RÓŻOWA GRUBA
Masa netto: 1 kg
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: sezam, migdały, gluten, różne orzechy.
Kraj pochodzenia: Pakistan
Sposób użycia: Stosować jak zwykłą sól.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 0 kJ/ 0 kcal
Tłuszcz: 0 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 0 g
- w tym cukry: 0 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 98,7 g
Producent:
TAR-GROCH-FIL Sp.j.
T.Krakowski, M.Kijowski, E.Drożdż, J.Drożdż
Filipowice 161
32-840 Zakliczyn
Różowa sól himalajska gruba 1 kg - Targroch
Wybierz wyjątkowy smak i jakość z różową solą himalajską gruboziarnistą od Targroch. Naturalnie wydobywana z gór w Pakistanie, ta sól jest ceniona za swoje bogactwo naturalnych minerałów oraz niepowtarzalny różowy kolor.
Zastosowanie w kuchni
Różowa sól himalajska doskonale nadaje się do codziennego użytku w kuchni. Możesz ją stosować jak zwykłą sól do przyprawiania potraw, podkreślania smaku dań mięsnych, zup czy sałatek. Jej grube kryształki są idealne do użycia w młynkach, co umożliwia łatwe dozowanie pożądanej ilości soli.
Korzyści z wyboru soli himalajskiej
- Naturalne pochodzenie - wydobywana bezpośrednio z Himalajów, bez dodatków czy sztucznych substancji.
- Wartość odżywcza - produkt niskokaloryczny, nie zawiera tłuszczu, węglowodanów ani cukrów.
- Uniwersalność - idealna do wszelkiego rodzaju potraw, doskonała w kuchniach na całym świecie.
- Bez glutenu - produkt bezglutenowy, bezpieczny dla osób z nietolerancjami pokarmowymi.
Przechowywanie i użyteczność
Aby zachować jej świeżość i aromat, przechowuj sól w suchym i chłodnym miejscu, w szczelnie zamkniętym opakowaniu. Dzięki temu zawsze będzie gotowa do użycia, kiedy tylko będziesz jej potrzebować w swojej kuchni.
Informacje dla alergików
Uwaga dla alergików: produkt może zawierać śladowe ilości sezamu, migdałów, glutenu oraz różnych orzechów.
Najczęściej zadawane pytania
1. Skąd pochodzi sól himalajska gruboziarnista?
Sól ta pochodzi z Pakistanu, gdzie jest wydobywana z górskich złóż w Himalajach.
2. Czy sól himalajska jest bezpieczna dla osób na diecie bezglutenowej?
Tak, sól himalajska nie zawiera glutenu, jednak może zawierać śladowe ilości związane z procesem pakowania.
3. W jaki sposób najlepiej używać tej soli w kuchni?
Możesz stosować tę sól jak zwykłą sól kuchenną, idealnie nadaje się do przyprawiania różnych potraw i użycia w młynkach.
Bio: | Nie |
Gluten: | możliwa obecność |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Nie |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Nie |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Tak |
- Producent/Dystrybutor: Tar-Groch-Fil Sp. J.
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000003860
Recenzje
Adam
Recenzja niezweryfikowana
|