Makaron FILINI Nitka Cienka Bezglutenowy 250 g - Bezgluten
MAKARON FILINI NITKA CIENKA BEZGLUTENOWY Odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu. Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 250 g Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa. Sposób przygotowania: Czas gotowania: 5 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1554 kJ/ 366 kcal Tłuszcz: 1,7 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 80 g - w tym cukry: 0,6 g Błonnik: 2,3 g Białko: 6,6 g Sól: 0,008 g Producent: BEZGLUTEN sp. z o.o. Posądza 128 32-104 Koniusza Do sprawdzenia
Makaron Fusilli Bezglutenowy 250 g - Schar
MAKARON BEZGLUTENOWY FUSILLI Opracowany specjalnie dla osób nietolerujących glutenu. Masa netto: 250 g Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa, emulgator: mono- i dwuglicerydy kwasów tłuszczowych. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję. Sposób użycia: czas gotowania 10-12 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1513 kJ/ 357 kcal Tłuszcz: 1,9 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 77 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 1,2 g Białko: 7,3 g Sól: 0 g Producent:Dr. Schar AG/ SPA Winkelau 9 39014 Burgstall/ Postal (BZ) Italy
Makaron Fusilli BIO 500 g - Bio Granoro
MAKARON FUSILLI BIO Masa netto: 500 g Składniki: mąka z pszenicy durum*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: IT-BIO-006 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, gorczycę. Sposób przygotowania: Czas gotowania 11 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1495 kJ/353 kcal Tłuszcz: 1,6 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 71 g - w tym cukry: 3,6 g Błonnik: 3,1 g Białko: 12 g Sól: 0 g Producent: Pastificio Attilio Mastromauro GRANORO s.r.l.S.P. 231 - Km 35,100 - 70033 Corato (Bari) Italia
Makaron FUSILLI Świderki Bezglutenowy 250 g - Bezgluten
MAKARON FUSILLI ŚWIDERKI BEZGLUTENOWY Odpowiedni dla osób nietolerujących glutenu. Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 250 g Składniki: mąka kukurydziana, mąka ryżowa. Sposób przygotowania: Czas gotowania: 6-7 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1554 kJ/ 366 kcal Tłuszcz: 1,7 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 80 g - w tym cukry: 0,6 g Błonnik: 2,3 g Białko: 6,6 g Sól: 0,008 g Producent: BEZGLUTEN sp. z o.o. Posądza 128 32-104 KoniuszaDo sprawdzenia
Makaron Fusilli Trójkolorowy Bio 500 g - Alce Nero
MAKARON FUSILLI TRÓJKOLOROWY BIO Makaron semolinowy z suszonym pomidorem i szpinakiem. Masa netto: 500 g Składniki: mąka z pszenicy durum*, mąka z pszenicy durum* z suszonymi pomidorami*(3%), mąka z pszenicy durum* z suszonym szpinakiem* (2%), woda * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy Sposób przygotowania: Zagotować 1,5 l wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 11 min. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1470 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 1,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 71 g - w tym cukry: 2,9 g Błonnik: 3,5 g Białko: 12 g Sól: 0 g Producent: ALCE NERO Via H. Ford 2/A-40024 Castel S. Pietro Terme (BO) Włochy Do sprawdzenia
Makaron Gryczany Gniazda Wstążki Bio 250 g - Bio Europa
MAKARON GRYCZANY GNIAZDA WSTĄŻKI BIO Masa netto: 250 g Składniki: mąka gryczana*. * certyfikowany składnik ekologiczny Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, jaja. Sposób przygotowania: Gotować około 5 minut w osolonej wodzie, w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1480 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 2,7 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 g Węglowodany: 65 g - w tym cukry: 5,0 g Białko: 12 g Sól: 0,01 g Producent: Bio Planet S.A. Wilkowa Wieś 7 05-084 Leszno Do sprawdzenia
Makaron Gryczany Kolanka 250 g - Smajstrla
MAKARON GRYCZANY KOLANKA Naturalnie bezglutenowy, bezjajeczny. Masa netto: 250 g Składniki: Mąka gryczana, woda. Wyprodukowano w Czechach. Sposób użycia: wsypać makaron do wrzącej, osolonej wody, gotować 10 minut. Po odcedzeniu przepłukać zimną wodą. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1540 kJ/ 367 kcal Tłuszcz: 1,4 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,29 g Węglowodany: 78,7 g - w tym cukry: 0,71 g Białko: 6,9 g Sól: 0,01 g Producent: Pohankovy mlynSmajstrla s.r.o.Kopana 806744 01 Frenstat p.R.Do sprawdzenia
Makaron Gryczany Muszelki 250 g - Smajstrla
MAKARON GRYCZANY MUSZELKI Naturalnie bezglutenowy, bezjajeczny. Masa netto: 250 g Składniki: Mąka gryczana, woda. Sposób przygotowania: Wsypać makaron do wrzącej, osolonej wody. Gotować 10 minut. Po odcedzeniu przepłukać zimną wodą. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1540 kJ/ 367 kcal Tłuszcz: 1,4 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,29 g Węglowodany: 78,7 g - w tym cukry: 0,71 g Białko: 6,9 g Sól: 0,01 g Do sprawdzenia
Makaron Gryczany Soba Bezglutenowy Bio 250 g - Diet-Food
MAKARON GRYCZANY SOBA BEZGLUTENOWY BIO Masa netto: 250 g Składniki: Organiczna gryka, woda Jednostka certyfikująca: CN-BIO-122 Pochodzenie składników: Rolnictwo spoza UE Kraj pochodzenia: Chiny Sposób przygotowania: Włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna: 1549 kJ/370 kcal Tłuszcz: 3,0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g Węglowodany: 72 g - w tym cukry: 3 g Błonnik: 3 g Białko: 13 g Sól: 0,0 g Do sprawdzenia
Makaron Gryczany Spaghetti Bezglutenowy Bio 500 g Alb Gold
EKOLOGICZNY MAKARON GRYCZANY - SPAGHETTI Bezglutenowy Zawartość netto: 500 g Składniki: mąka gryczana* *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: DE-EKO-006 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych. Sposób przygotowania: Gotować ok. 9 minut. Po ugotowaniu przelać zimną wodą. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1497 kJ/354 kcal Tłuszcz: 3,1 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,7 g Węglowodany: 65 g - w tym cukry: 1,4 g Błonnik: 9,2 g Białko: 12 g Sól:
Makaron Gryczany Świderki 250 g - Smajstrla
MAKARON GRYCZANY ŚWIDERKI Naturalnie bezglutenowy, bezjajeczny. Masa netto: 250 g Składniki: Mąka gryczana, woda. Sposób przygotowania: Wsypać makaron do wrzącej, osolonej wody. Gotować 10 minut. Po odcedzeniu przepłukać zimną wodą. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1540 kJ/ 367 kcal Tłuszcz: 1,4 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,29 g Węglowodany: 78,7 g - w tym cukry: 0,71 g Białko: 6,9 g Sól: 0,01 g Do sprawdzenia
Makaron Gryczany Świderki Fusilli Bezjajeczny Bezglutenowy Bio 250 g - Apotheke
MAKARON GRYCZANY ŚWIDERKI FUSILLI BEZJAJECZNY BEZGLUTENOWY BIO Masa netto: 250 g Składniki: mąka gryczana*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: CZ-BIO-002 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE Sposób przygotowania: Makaron gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100 g makaronu na 1 litr wody) przez 4 minuty, od czasu do czasu mieszając, a następnie odstawić na 3 minuty. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25ºC i wilgotności względnej do 70 %. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1512 kJ/ 356 kcal Tłuszcz: 3,4 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 78,4 g - w tym cukry: 0,4 g Białko: 7,5 g Sól: 0,25 g Producent: Mediate, s.r.o. 561 16 Libchavy, CR
Makaron Gryczany Tagliatelle Bezglutenowy Bio 250 g - Pasta Natura
MAKARON GRYCZANY TAGLIATELLE BEZGLUTENOWY BIO Masa netto: 250 g Składniki: mąka gryczana* 100%. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: IT-BIO-006 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję. Sposób przygotowania: Czas gotowania 8-10 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1525 kJ/ 360 kcal Tłuszcz: 3,3 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,3 g Węglowodany: 67 g - w tym cukry: 1 g Błonnik: 5,3 g Białko: 13 g Sól: 0 g Producent: Pasta Natura SRL Via Agricoltura 10 12022 Busca - Italy
Makaron Jaglany Bio 250 g - Diet-Food
MAKARON JAGLANY BIO Masa netto: 250 g Składniki: Organiczne jagły, woda Jednostka certyfikująca: CN-BIO-140 Pochodzenie składników: Rolnictwo spoza UE Kraj pochodzenia: Chiny Sposób przygotowania: Włóż makaron do zimnej wody i podgrzej do wrzenia, następnie zmniejsz moc i gotuj przez 4-5 minut. Odcedź makaron w durszlaku, a następnie opłucz go zimną wodą. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza na 100 g: Wartość energetyczna: 1500 kJ/360 kcal Tłuszcz: 1,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 79 g - w tym cukry: 0 g Błonnik:
Makaron Keto (Konjac Typu Noodle Pappardelle) Bio 270 g (200 g) - Keto Chef
MAKARON KETO (KONJAC TYPU NOODLE PAPPARDELLE) BIO Makaron wytwarzany jest z korzenia rośliny noszącej nazwę konjac, uprawianej w Japonii. Nie zawiera węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiedni dla osób będących na diecie ketogenicznej. Doskonały zamiennik dla tradycyjnych makaronów. Makaron łatwo wchłania aromat dodanych przypraw i składników. Opakowanie zawiera 2 sugerowane porcje. NOWA RECEPTURA - bez zapachu! Gotowy w 2 minuty. Masa netto: 270 g Masa netto po odsączeniu: 200 g Składniki: woda oczyszczona, ekologiczna mąka konjac, ekologiczny błonnik owsiany (bez glutenu). * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, siarczyny. Sposób przygotowania: Przepłukać 2-3 razy zimną wodą. Smażyć na patelni 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę. Dodać do ulubionej sałatki, sosu czy zupy. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum tydzień. Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu: Wartość energetyczna: 9 kJ/ 35 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 0 g - w tym cukry: 0 g Błonnik: 4 g Białko: 0,2 g Sól: 0 g Producent: Calorie Watchers Ltd. UK Ampthill Road. MK42 9QJ/ NL Professor W.H. 1183 DJ. Amstelveen. UK
Makaron Kids Pięciosmakowy Okrąglaki ze Zdrowej Paki 250 g - Bartolini
MAKARON KIDS OKRĄGLAKI ZE ZDROWEJ PAKI Makaron pszenny 5-smakowy. Masa netto: 250 g Składniki: mąka makaronowa pszenna, warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony), przyprawa: kurkuma. Informacja dla alergików: może zawierać jaja, soję, orzechy, seler, gorczycę, sezam. Sposób gotowania: Przed spożyciem gotować 6 minut (100 g makaronu na 1 l osolonej wody). Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: 1527 kJ/360 kcal Tłuszcze: 1,6 g -w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 g Węglowodany: 72 g -w tym cukry: 3,9 g Błonnik: 3,6 g Białko: 12 g Sól: 0,01 g Producent: P.P.H. "Tabit" Sp. z.o.o. Kołłątaja 44, 05-402 OtwockDo sprawdzenia
Makaron Kids Świdrzaki ze Zdrowej Paki 250 g - Bartolini
MAKARON KIDS ŚWIDRZAKI ZE ZDROWEJ PAKI Masa netto: 250 g Składniki: Semolina (mąka z pszenicy durum), warzywa w zmiennych proporcjach (pomidor suszony, szpinak suszony, burak czerwony suszony), przyprawa: kurkuma Informacja dla alergików: Produkt może zawierać jaja, soję, orzechy, seler, gorczycę i sezam. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Sposób gotowania: Przed spożyciem gotować 8 minut, al. dente 6 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 l osolonej wody). Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: 1527 kJ/360 kcal Tłuszcze: 1,6 g w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 g Węglowodany: 72 g w tym cukry: 3,9 g Błonnik: 3,6 g Białko: 12 g Sól: 0,01 g Producent: P.P.H. "Tabit" Sp. z.o.o. Kołłątaja 44, 05-402 OtwockDo sprawdzenia
Makaron Konjac Angel Hair Bio 385 g (300 g) - Better Than Foods
MAKARON KONJAC ANGEL HAIR BIO Masa netto: 385 g Masa netto po odsączeniu: 300 g Składniki: Woda oczyszczona, ekologiczna mąka konjac, ekologiczny błonnik owsiany (bez glutenu). W opakowaniu zbiorczym znajduje się 20 sztuk (informacja dla osób zamawiających większe ilości) Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141 Pochodzenie składników: Rolnictwo spoza UE Informacja dla alergików: Produkowano w zakładzie przetwarzającym: soję, owies, siarczyny. Sposoby przygotowania: 1. Odsączyć na sitku, przepłukać zimną wodą, dodać do ulubionej potrawy. 2. Gotować przez 1 minutę, odsączyć, dodać do ulubionej potrawy. 3. Smażyć przez 1 minutę na patelni, dodać do ulubionej potrawy. Warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Nie zamrażać. Raz otwarte przechowywać w czystej wodzie max. 2 dni. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 35 kJ/ 9 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g Węglowodany: 0 g - w tym cukry: 0 g Błonnik: 4 g Białko: 0,2 g Sól: 0 g Producent: NAH Foods Ltd 5A Watkin Road, Wembley, HA9 0NL Wielka Brytania Do sprawdzenia
Makaron Konjac Bio Organic Diet Noodles 300 g - Diet Food
MAKARON KONJAC BIO DIET NOODLES Produkt wytwarzany z konnyac glucomannan - rośliny uprawianej w Chinach i Japonii od tysięcy lat. Dzięki zawartości błonnika i niskiej kaloryczności jest niezastąpiona dla osób dbających o zdrowie i figurę. Masa brutto: 385 g Masa netto: 300 g Składniki: Woda oczyszczona (96,6%), organiczna mąka z rośliny konjac (3,4%). Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141 Pochodzenie: Rolnictwo spoza UE Kraj pochodzenia: Chiny Sposób użycia: Wypłucz pod ciepłą wodą, gotuj lub smaż 2-3 minut, dodaj bezpośrednio do potrawy. Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 5-28 ºC. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 30 kJ/7 kcal Tłuszcz:
Makaron Konjac Fettuccine 200 g - Diet Food
MAKARON KONJAC SHIRATAKI DIET FETTUCCINE To produkt wytwarzany z konnyac glucomannan- rośliny uprawianej w Chinach i Japonii od tysięcy lat. Zawartość błonnika rozpuszczalnego w wodzie i bardzo niska kaloryczność sprawiają, że jest on doskonałą alternatywą dla osób dbających o zdrowie i figurę Masa brutto: 370 g Masa netto: 200 g Składniki: Woda oczyszczona, mąka z rośliny Konjac, wodorotlenek wapnia. Kraj pochodzenia: Chiny. Sposób użycia: Wypłucz pod ciepłą wodą, gotuj lub smaż 2-3 minuty, dodaj bezpośrednio do potrawy. Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 5-28 ºC. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 33 kJ/8 kcal Tłuszcz:
Makaron Konjac Penne Bio 270 g (200 g) - Keto Chef
MAKARON KONJAC PENNE BIO Makarony od Keto Chef produkowane są z korzenia rośliny konjac. Nie zawierają węglowodanów, cukrów, glutenu. Odpowiednie dla osób będących na diecie ketogenicznej. Świetna alternatywa dla tradycyjnego makaronu. Może być używany w ten sam sposób. NOWA RECEPTURA - bez zapachu! Gotowy w 2 minuty. Masa netto: 270 g Masa netto po odsączeniu: 200 g Każde opakowanie służy do przygotowania posiłku dla 1-2 osób. Składniki: Woda oczyszczona, ekologiczna mąka konjac 3,4%, ekologiczny błonnik owsiany (1%). * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, siarczyny. Sposób przygotowania: Przepłukać 2-3 razy zimną wodą (opcjonalnie). Podgrzać na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę. Dodać do ulubionego sosu, zupy lub sałatki. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum tydzień. Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu: Wartość energetyczna: 9 kJ/35 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 0 g - w tym cukry: 0 g Błonnik: 4,0 g Białko: 0,2 g Sól: 0 g Producent: Calorie Watchers Ltd. UK Ampthill Road. MK42 9QJ/ NL Professor W.H. 1183 DJ. Amstelveen. UK
Makaron Konjac Rice 1 kg Diet Food - Makaronik Keto w kształcie Ryżu 1000 g
SHIRATAKI MAKARON KONJAC RICE Masa netto: 1 kg (masa netto po odcieku) Składniki: Woda oczyszczona, mąka z rośliny Konjac, wodorotlenek wapnia Kraj pochodzenia: Chiny Warunki przechowywania: Przechowywać w w temperaturze 5-28 st. C Sposób przygotowania: Wypłucz pod ciepłą wodą, gotuj lub smaż 2-3 min, dodaj bezpośrednio do potrawy. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: 33 kJ/8 kcal Tłuszcz:
Makaron Konjac Spaghetti 1 kg Diet Food
SHIRATAKI DIET PASTA SPAGHETTI Masa netto: 1 kg (masa netto po odcieku) Składniki: Woda oczyszczona, mąka z rośliny konjac, wodorotlenek wapnia Kraj pochodzenia: Chiny Warunki przechowywania: Przechowywać w temperaturze 5-28st.C Sposób przygotowania: Wypłucz pod ciepłą wodą, gotuj lub smaż 2-3 min, dodaj bezpośrednio do potrawy. Wartości odżywcze w 100 g: Wartość energetyczna: 33 kJ/8 kcal Tłuszcz:
Makaron Konjac w Kształcie Ryżu (Sticky Rice) do Sushi 200 g - Keto Chef
MAKARON KONJAC W KSZTAŁCIE RYŻU (STICKY RICE) DO SUSHI Konjac Sticy Rice wytwarzany jest z korzenia rośliny konjac i japońskiego ryżu do sushi. Nie zawiera cukru, jest bez glutenu, wegański. Świetnie sprawdzi się w diecie keto. Świetna alternatywa dla tradycyjnego ryżu i może być używany w ten sam sposób. NOWA RECEPTURA - bez zapachu! Gotowy w 2 minuty. Masa netto: 200 g Każde opakowanie służy do przygotowania posiłku dla 1-2 osób. Składniki: Woda oczyszczona, skrobia z tapioki, ryż biały okrągły 5%, mąka konjac 3%, substancja zagęszczająca: mączka chleba świętojańskiego. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: CN-BIO-141 Pochodzenie surowców: Rolnictwo spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję, owies, siarczyny. Sposób przygotowania: - sushi rice: Wysyp pół opakowania na płaty nori (brak w zestawie). Rozprowadź na 3/4 powierzchni. Zroluj, pokrój, smacznego. Najlepiej smakuje z sosem sojowym, pastą miso i imbirem. - Sticky rice: Podgrzej na otwartej patelni przez 1-2 minuty lub w kuchence mikrofalowej przez 1 minutę. Dodaj do ulubionego dania tj. przystawka lub zupa. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Nie zamrażać. Po otwarciu przechowywać w lodówce przez maksimum tydzień. Wartość odżywcza w 100 g produktu po odsączeniu: Wartość energetyczna: 53 kJ/223 kcal Tłuszcz: 0 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 11,6 g - w tym cukry: 0 g Błonnik: 1,8 g Białko: 0 g Sól: 0 g Producent: Calorie Watchers Ltd. UK Ampthill Road. MK42 9QJ/ NL Professor W.H. 1183 DJ. Amstelveen. UK