Makaron Kukurydziano - Ryżowy Fusilli Bezgluenowy Bio 250 - Alce Nero
MAKARON KUKURYDZIANO - RYŻOWY BEZGLUTENOWY BIO FUSILLI Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum. Masa netto: 250 g Składniki: Mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) * składniki pochodzące z upraw ekologicznych. Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009 Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy Informacja dla alergików: Produkt może zawierać łubin oraz soję. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna:1499 kJ/ 353 kcal Tłuszcz: 1,4 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,5 g Węglowodany: 78 g -w tym cukry: 2 g Błonnik: 1 g Białko: 7 g Sól: 0,05 g Producent: Alce Nero via Idice,299 40050 Monterenzio (BO) WłochyDo sprawdzenia
Makaron Kukurydziano - Ryżowy Penne Bezglutenowy Bio 250 g Alce Nero
EKOLOGICZNY MAKARON KUKURYDZIANO - RYŻOWY BEZGLUTENOWY - PENNE Opracowany specjalnie dla osób cierpiących na celiakię. Masa netto: 250 g Składniki: Mąka kukurydziana* 80%, mąka ryżowa* 20% *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy Informacja dla alergików: Produkt może zawierać łubin oraz soję. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna:1491 kJ/355kcal Tłuszcz: 1,4 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,5 g Węglowodany: 78 g -w tym cukry: 2,0 g Błonnik: 1,0 g Białko: 7,0 g Sól: 0,05 g Producent: Alce Nero via Idice,299 40050 Monterenzio (BO) WłochyDo sprawdzenia
Makaron Kukurydziano - Ryżowy Spaghetti Bezglutenowy Bio 250 g - Alce Nero
MAKARON KUKURYDZIANO-RYŻOWY SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO Masa netto: 250 g Składniki: mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) * składniki pochodzące z upraw ekologicznych. Jednostka certyfikująca: IT-BIO-009 Pochodzenie składników: Rolnictwo Włochy Informacje dla alergików: produkt może zawierać alergeny: łubin, soję. Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1491 kJ/355 kcal Tłuszcz: 1,4 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,5 g Węglowodany: 78 g - w tym cukry: 2 g Białko: 7 g Sól: 0,05 g Producent: Alce Nero S.p.A. Via H. Ford 2/A-40024 Castel S.Pietro Terme (BO) WłochyDo sprawdzenia
Makaron Kukurydziano - Ryżowy Tagliatelle Bezglutenowy Bio 250 g - Pasta Natura
MAKARON KUKURYDZIANO - RYŻOWY TAGIATELLE BEZGLUTENOWY BIO Tagliatelle są ważnym składnikiem wielu potraw kuchni włoskiej szczególnie w tradycji regionu Emilia Romania. Stanowią doskonałą podstawę do ciężkich sosów, najczęściej na bazie mięsa, ryb, śmietany. Niezastąpiony dodatek do sosu Bolognese. Odpowiedni dla wegan. Specjalnie opracowany dla osób z nietolerancją glutenu. Masa netto: 250 g Składniki: 95 % mąka kukurydziana*, 5 % mąka ryżowa*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: IT-BIO-006 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Włochy Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję. Sposób przygotowania: Czas gotowania 8-10 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1489 kJ/ 351 kcal Tłuszcz: 2,6 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g Węglowodany: 73 g - w tym cukry: 0,7 g Błonnik: 3,4 g Białko: 8,5 g Sól: 0,008 g Producent: Pasta Natura SRL Via Agricoltura 10 12022 Busca, Italy
Makaron Kukurydziany Dla Dzieci Żabki Bezglutenowy Bio 250 g - Apotheke
MAKARON KUKURYDZIANY DLA DZIECI BEZGLUTENOWY - ŻABKI Makaron bezjajeczny. Masa netto: 250 g Składniki: Mąka kukurydziana*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: CZ-BIO-002 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję. Sposób przygotowania: Gotować w dobrze osolonej wodzie z kroplą oleju (100g makaronu na 1 litr wody) przez 9-10 minut, od czasu do czasu mieszając. Po osiągnięciu wymaganej miękkości natychmiast odcedzić, przelać zimną wodą i dodać kilka kropli oleju. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze do 25ºC i wilgotności względnej do 70%. Nie wystawiać na bezpośrednie działanie promieni słonecznych. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1528 kJ/ 360 kcal Tłuszcz: 2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g Węglowodany: 71 g - w tym cukry: 0,6 g Białko: 8,5 g Sól: 0,015 g Producent: Mediate, s.r.o. 561 16 Libchavy, CRDo sprawdzenia
Makaron Kukurydziany Fala Bezglutenowy Bio 250 g - Bartolini
MAKARON BEZGLUTENOWY FALA BEZGLUTENOWY BIO Masa netto: 250 g Składniki: mąka kukurydziana*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać soję. Wyprodukowano we Włoszech. Sposób użycia: Przed spożyciem gotować we wrzącej wodzie (średni ogień), zgodnie z czasem podanym w ikonie garnka (14 minut) (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody). Ugotowany makaron odcedzić i przelać zimną wodą Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu (maksymalnie 25°C), z dala od źródeł ciepła i promieni słonecznych. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1457 kJ/ 343 kcal Tłuszcz: 1,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g Węglowodany: 74,5 g - w tym cukry: 0,6 g Błonnik: 1,2 g Białko: 8 g Sól: 0 g Producent: P.P.H. "TABIT" sp.z o.o. ul. Kołłątaja 44 05-402 Otwock
Makaron Kukurydziany Fusilli Bezglutenowy 450 g - Civita
MAKARON KUKURYDZIANY FUSILLI BEZGLUTENOWY W Civita pracujemy, aby tworzyć produkty umożliwiające każdemu pełnowartościowe odżywianie bogate w błonnik, wolne od GMO i dodatków chemicznych. Nasze produkty wytwarzane są w specjalnie przystosowanym zakładzie bezglutenowym, gdzie do produkcji używamy jedynie wody i 100% mąki kukurydzianej, pochodzącej z kukurydzy uprawianej przez lokalnych rolników. Masa netto: 450 g Składniki: mąka kukurydziana 100%. Kraj pochodzenia: Węgry Sposób użycia: Makaron wrzucić do wrzącej i osolonej wody z niewielką ilością oleju. Gotować 6-10 minut od czasu do czasu mieszając. Najlepiej smakuje podany świeżo po przygotowaniu. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1435 kJ/ 338 kcal Tłuszcz: 0,85 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 75,83 g - w tym cukry: 0,81 g Błonnik: 3,02 g Białko: 5,32 g Sól: 0,05 g
Makaron Kukurydziany Kolanka Bezglutenowy 450 g - Civita
MAKARON KUKURYDZIANY KOLANKA BEZGLUTENOWY W Civita pracujemy, aby tworzyć produkty umożliwiające każdemu pełnowartościowe odżywianie bogate w błonnik, wolne od GMO i dodatków chemicznych. Nasze produkty wytwarzane są w specjalnie przystosowanym zakładzie bezglutenowym, gdzie do produkcji używamy jedynie wody i 100% mąki kukurydzianej, pochodzącej z kukurydzy uprawianej przez lokalnych rolników. Masa netto: 450 g Składniki: mąka kukurydziana 100%. Kraj pochodzenia: Węgry Sposób użycia: Makaron wrzucić do wrzącej i osolonej wody z niewielką ilością oleju. Gotować 6-10 minut od czasu do czasu mieszając. Najlepiej smakuje podany świeżo po przygotowaniu. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1435 kJ/ 338 kcal Tłuszcz: 0,85 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 75,83 g - w tym cukry: 0,81 g Błonnik: 3,02 g Białko: 5,32 g Sól: 0,05 g
Makaron Kukurydziany na Łazanki - Kostka Bezglutenowy 450 g - Civita
MAKARON KUKURYDZIANY KOSTKA BEZGLUTENOWY W Civita pracujemy, aby tworzyć produkty umożliwiające każdemu pełnowartościowe odżywianie bogate w błonnik, wolne od GMO i dodatków chemicznych. Nasze produkty wytwarzane są w specjalnie przystosowanym zakładzie bezglutenowym, gdzie do produkcji używamy jedynie wody i 100% mąki kukurydzianej, pochodzącej z kukurydzy uprawianej przez lokalnych rolników. Masa netto: 450 g Składniki: mąka kukurydziana 100%. Kraj pochodzenia: Węgry Sposób użycia: Makaron wrzucić do wrzącej i osolonej wody z niewielką ilością oleju. Gotować 6-10 minut od czasu do czasu mieszając. Najlepiej smakuje podany świeżo po przygotowaniu. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1435 kJ/ 338 kcal Tłuszcz: 0,85 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 75,83 g - w tym cukry: 0,81 g Błonnik: 3,02 g Białko: 5,32 g Sól: 0,05 g
Makaron Kukurydziany Penne Bezglutenowy 450 g - Civita
MAKARON KUKURYDZIANY PENNE BEZGLUTENOWY W Civita pracujemy, aby tworzyć produkty umożliwiające każdemu pełnowartościowe odżywianie bogate w błonnik, wolne od GMO i dodatków chemicznych. Nasze produkty wytwarzane są w specjalnie przystosowanym zakładzie bezglutenowym, gdzie do produkcji używamy jedynie wody i 100% mąki kukurydzianej, pochodzącej z kukurydzy uprawianej przez lokalnych rolników. Masa netto: 450 g Składniki: mąka kukurydziana 100%. Kraj pochodzenia: Węgry Sposób użycia: Makaron wrzucić do wrzącej i osolonej wody z niewielką ilością oleju. Gotować 6-10 minut od czasu do czasu mieszając. Najlepiej smakuje podany świeżo po przygotowaniu. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym, chłodnym i ciemnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1435 kJ/ 338 kcal Tłuszcz: 0,85 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 75,83 g - w tym cukry: 0,81 g Błonnik: 3,02 g Białko: 5,32 g Sól: 0,05 g
Makaron Orkiszowy Jajeczny Nitka Bio 250 g Alb Gold
EKOLOGICZNY MAKARON ORKISZOWY JAJECZNY - NITKA Zawartość netto: 250 g Składniki: mąka z pszenicy orkisz* TYP 630, jaja* 10% *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: DE-OKO-006 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Niemcy Informacja alergiczna: Produkt zawiera alergeny: gluten i jaja. Warunki przechowywania: Przechowywać w chłodnym, zacienionym i suchym miejscu. Sposób przygotowania: Gotować ok. 6 minut Wartość odżywcza w 100g produktu: Wartość energetyczna: 1577 kJ/372 kcal Tłuszcz: 2,4 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 g Węglowodany: 73 g - w tym cukry: 0,9 gBłonnik: 3,3 g Białko: 13,0 g Sól: 0,04 g Producent: ALB-GOLD Teigwaren GmbH D-72818 Trochtelfingen/GermanyDo sprawdzenia
Makaron Orkiszowy Jajeczny Wstążki Bio 250 g - Alb-Gold
MAKARON ORKISZOWY JAJECZNY WSTĄŻKI BIO Masa netto: 250 g Składniki: mąka z pszenicy orkisz* typ 630, jaja* (10 %). * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: DE-OKO-006 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Niemcy Sposób użycia: Gotować ok. 8 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, z dala od światła. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1577 kJ/372 kcal Tłuszcz: 2,4 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,6 g Węglowodany: 73 g - w tym cukry: 0,9 g Błonnik: 3,3 g Białko: 13 g Sól: 0,04 g Producent: ALB-GOLD TEIGWAREN GMBH POSTFACH 1138, 72814 TROCHTELFINGEN
Makaron Orkiszowy Jeżyki Bio 250 g Niro
EKOLOGICZNY MAKARON Z ORKISZU - JEŻYKI Zawartość netto: 250 g Składniki: mąka z pszenicy orkiszowa* 100%, woda *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Sposób przygotowania: Gotować 7 minut Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1484 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 1,3 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 11,7 g Sól: 0,01 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu) Producent: P.P.U.H. Niro Sp. z.o.o. ul. Dolna 4, 42-283 Boronów Do sprawdzenia
Makaron Orkiszowy Kolorowy Jeżyki Bio 250 g - Niro
EKOLOGICZNY MAKARON Z ORKISZU Z DODATKIEM WARZYW - JEŻYKI Bez dodatku jaj Odpowiedni dla wegan Masa netto: 250 g Składniki: mąka z pszenicy orkisz* (97%), woda, szpinak*, papryka* *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Sposób przygotowania: Gotować 7 minut Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1484 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 1,3 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 11,7 g Sól: 0,01 g (zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu) Producent: P.P.U.H NIRO Sp. z o. o. ul. Dolna 4 42-283 Boronów Do sprawdzenia
Makaron Orkiszowy Łazanki Bio 250 g - Niro
MAKARON ORKISZOWY ŁAZANKI BIO Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 250 g Składniki: Mąka z pszenicy orkisz* 100%, woda. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Sposób użycia: Gotować 7 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1484 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 1,3 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 11,7 g Sól: 0,01 g Producent: P.P.U.H. "NIRO" Sp. z o.o.ul. Dolna 442-283 BoronówDo sprawdzenia
Makaron Orkiszowy Nitki Luksusowe Bio 250 g - Niro
EKOLOGICZNY MAKARON Z ORKISZU - NITKI LUKSUSOWE Bez dodatku jaj Zawartość netto: 250 g Składniki: mąka z pszenicy orkisz* (100%), woda *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1484 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 1,3 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 11,7 g Sól: 0,01 g Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. Producent: P.P.U.H NIRO Sp. z o. o. Ul. Dolna 4 42-283 Boronów Do sprawdzenia
Makaron Orkiszowy Nitki Złociste z Kurkumą Bio 250 g - Niro
EKOLOGICZNY MAKARON Z ORKISZU - NITKI ZŁOCISTE Z DODATKIEM KURKUMY Odpowiedni na wegan Bez dodatku jaj Zawartość netto: 250 g Składniki: mąka z pszenicy orkisz* (99,9%), woda, kurkuma* *składniki pochodzące z upraw ekologicznych Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE/ spoza UE Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1484 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 1,3 g - w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 11,7 g Sól: 0,01 g Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. Producent: P.P.U.H NIRO Sp. z o. o. ul. Dolna 4 42-283 Boronów Do sprawdzenia
Makaron Orkiszowy Pełnoziarnisty Gniazda Nr 3 (Fettucine) BIO 250 g - Bartolini
MAKARON ORKISZOWY PEŁNOZIARNISTY GNIAZDA NR 3 (FETTUCINE) BIO Mąka z której wyrabiany jest makaron Bartolini orkiszowy, uzyskiwana jest wyłącznie z pełnego przemiału ziarna orkiszu - łuski, bielma i zarodka. Ziarna orkiszu użyte do wyrobu mąki na makaron pochodzą wyłącznie z ekologicznych, polskich upraw. Masa netto: 250 g Składniki: mąka z pszenicy orkisz razowa typ 2000*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać jaja. Sposób przygotowania: Gotować 7 minut (al dente 6 minut). 100 g makaronu na 1 litr osolonej wody. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g ugotowanego produktu: Wartość energetyczna: 668 kJ/ 158 kcal Tłuszcz: 1,2 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 28 g - w tym cukry: 1,0 g Błonnik: 4,4 g Białko: 6,2 g Sól: 0,01 g Producent: P.P.H. TABIT sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44 05-402 Otwock
Makaron Orkiszowy Pełnoziarnisty Rurka 400 g - Naturalnie Zdrowe
MAKARON ORKISZOWY PEŁNOZIARNISTY - RURKA Masa netto: 400 g Składniki: mąka orkiszowa razowa typ 2000, woda. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać sezam, różne orzechy. Kraj pochodzenia: Polska Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1517 kJ/ 357 kcal Tłuszcz: 2,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 74,2 g - w tym cukry: 4,3 g Błonnik: 3,1 g Białko: 9 g Sól: 0 g Producent: NATURALNIE ZDROWE Barbara Bućko ul. Matejki 4 05-420 Józefów
Makaron Orkiszowy Pełnoziarnisty Świderki 400 g - Naturalnie Zdrowe
MAKARON ORKISZOWY PEŁNOZIARNISTY - ŚWIDEREK Masa netto: 400 g Składniki: mąka orkiszowa razowa typ 2000, woda. Informacja dla alergików: Produkt może zawierać sezam, różne orzechy. Kraj pochodzenia: Polska Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1517 kJ/ 357 kcal Tłuszcz: 2,1 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g Węglowodany: 74,2 g - w tym cukry: 4,3 g Błonnik: 3,1 g Białko: 9 g Sól: 0 g Producent: NATURALNIE ZDROWE Barbara Bućko ul. Matejki 4 05-420 Józefów
Makaron Orkiszowy Spaghetti Luksusowe Bio 250 g - Niro
MAKARON ORKISZOWY BIO Spaghetti luksusowe Bez dodatku jaj. Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 250 g Składniki: Mąka z pszenicy orkisz*, woda. * składniki ekologiczne Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie składników: Rolnictwo UE Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal Tłuszcz: 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 11,7 g Sól: 0,01 g Producent: P.P.U.H Niro Sp. z.o.o. ul. Dolna 4 42-283 Boronów Do sprawdzenia
Makaron Orkiszowy Świderki Bio 250 g - Niro
MAKARON ORKISZOWY ŚWIDERKI BIO Bez dodatku jaj. Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 250 g Składniki: Mąka z pszenicy orkisz*, woda. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Sposób przygotowania: Czas gotowania: 7 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1484 kJ/ 350 kcal Tłuszcz: 1,3 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 11,7 g Sól: 0,01 g Producent: P.P.U.H. NIRO sp. z o.o. ul. Dolna 4 42-283 BoronówDo sprawdzenia
Makaron Orkiszowy Świderki Bio 500 g - Alb-Gold
MAKARON ORKISZOWY ŚWIDERKI BIO Masa netto: 500 g Składniki: mąka z pszenicy orkisz typ 630*. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: DE-OKO-006 Pochodzenie surowców: Rolnictwo Niemcy Informacja dla alergików: Produkt może zawierać jaja. Sposób przygotowania: Gotować w osolonej wodzie 9 minut. Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1527 kJ/ 360 kcal Tłuszcz: 1,5 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g Węglowodany: 74 g - w tym cukry: 3,1g Błonnik: 3,3 g Białko: 11 g Sól: <0,01 g Producent: ALB-GOLD Teigwaren GmbH D-72818 Trochtelfingen, Germany
Makaron Orkiszowy Trójkolorowy Ślimaczki Bio 250 g - Niro
MAKARON ORKISZOWY ŚLIMACZKI TRÓJKOLOROWE BIO Makaron ekologiczny z orkiszu z dodatkiem warzyw. Bez dodatku jaj. Odpowiedni dla wegan. Masa netto: 250 g Składniki: Mąka orkiszowa* (97%), woda, szpinak*, papryka*. * składniki ekologiczne Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie składników: Rolnictwo UE Sposób przygotowania: Gotować 7 minut. Warunki przechowania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna: 1484 kJ/350 kcal Tłuszcz: 1,3 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g - w tym cukry: 0,5 g Błonnik: 2,2 g Białko: 11,7 g Sól : 0,01 g* * zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu Producent: P.P.U.H. "Niro" Sp. z.o.o. 42-283 Boronów ul. Dolna 4 Do sprawdzenia
P.P.U.H. "NIRO" Sp. z o.o. - Producent Zdrowej Żywności EKO
Odkryj Bogatą Ofertę Produktów Ekologicznych
P.P.U.H. "NIRO" Sp. z o.o. to renomowany producent żywności ekologicznej, który dostarcza najwyższej jakości produkty spełniające oczekiwania miłośników zdrowego stylu życia. Nasza oferta obfituje w różnorodne artykuły, takie jak **makarony orkiszowe**, **kasze bio** oraz **mąki pełnoziarniste**, które powstają z wyjątkowych odmian zbóż.Produkty Zbożowe Bio
Nasze ekologiczne produkty zbożowe powstają z naturalnych składników, co czyni je idealnym wyborem dla każdego, kto ceni zdrową dietę. W ofercie znajdziesz między innymi:- Kasza manna z samopszy bio 400 g
- Mąka z samopszy bio 400 g
- Mąka orkiszowa typ 2000 bio 1,5 kg
- Mąka z płaskurki bio pełnoziarnista 400 g
Ekologiczne Makarony Orkiszowe
W naszym asortymencie znajdziesz szeroki wybór makaronów orkiszowych, które doskonale komponują się z różnorodnymi potrawami. Warto zwrócić uwagę na:- Makaron z płaskurki pełnoziarnisty jeżyki bio 250 g
- Makaron orkiszowy nitki luksusowe bio 250 g
- Makaron orkiszowy trójkolorowy ślimaczki bio 250 g
- Makaron orkiszowy spaghetti bio 400 g
- Makaron orkiszowy wstążki szpinakowe bio 250 g
- Makaron pełnoziarnisty orkiszowy nitki bio 400 g
Tradycyjne Surowce Naturalne
Oprócz produktów zbożowych, P.P.U.H. "NIRO" oferuje wyjątkowe surowce naturalne, które stanowią doskonały dodatek do codziennego jadłospisu:- Dyptam korzeń mielony 100 g
- Bertram łagodny mielony 100 g