
Zdrowie odżywianie to najlepszy sposób, by cieszyć się pełnią energii i czerpać radość z codziennego życia. Coraz więcej osób stawia na świadome odżywianie, ponieważ chce zadbać o ogólną kondycję swojego organizmu. Jeśli jesteś miłośnikiem dań makaronowych i chcesz zmienić swoje nawyki żywieniowe, polecamy Ci szeroką ofertę makaronów bio, dzięki którym Twoje posiłki będą sycące i mniej kaloryczne. Oferujemy produkty, które powstają z mąki wyprodukowanej z wyselekcjonowanych zbóż pochodzących z upraw ekologicznych, gdzie nie stosuje się nawozów sztucznych, pestycydów i innych szkodliwych substancji. Dzięki temu nasze makarony zawierają więcej składników odżywczych niż te tradycyjne. Doskonale sprawdzają się one jako podstawa wielu dań zarówno mięsnych, jak i wegetariańskich.
Makaron (2-Jajeczny) Krajanka Bio 250 g - Bartolini
MAKARON (2-JAJECZNY) KRAJANKA BIO Masa netto: 250 g Składniki: semolina* (mąka z pszenicy durum), jaja świeże* 9%. * Składniki z certyfikowanej uprawy ekologicznej Jednostka certyfikująca: PL-EKO-07 Pochodzenie surowców: Rolnictwo UE Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: soję. Wyprodukowano w Polsce. Sposób gotowania: Gotować 4 - 5 minut, nie hartować (100 g makaronu na 1 litr osolonej wody) Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i przewiewnym miejscu. Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna: 1569 kJ/ 370 kcal Tłuszcz: 2,4 g - w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,9 g Węglowodany: 73 g - w tym cukry: 2,3 g Błonnik: 3,1 g Białko: 13 g Sól: 0,04 g Producent: P.P.H. "TABIT" Sp. z o.o. ul. Kołłątaja 44 05-402 OtwockDo sprawdzenia
Makarony bio to wiele odmian na każdy dzień tygodnia
W ofercie naszego sklepu MarketBio znajdziesz szeroki wybór zdrowych makaronów nie tylko produkowanych tradycyjnie z białej lub razowej mąki pszennej z pełnego przemiału, ale również makaron z mąk żytniej, makaron ryżowy, makaron orkiszowy czy makaron gryczany. Smakoszom polecamy też kolorowe makarony z zielonego groszku lub żółtej i czerwonej soczewicy czy tradycyjny azjatycki makaron shirataki wytwarzany z bulwy konjaku. Wszystkie nasze makarony bio są produkowane ze składników pochodzących z ekologicznych i certyfikowanych upraw, dlatego są bogate w minerały i mikroelementy. Poza tym są sycące, lekkostrawne, cechują się wyjątkowym smakiem oraz unikalnymi właściwościami odżywczymi.
Sięgaj po włoskie i polskie makarony bio każdego dnia
Dostępne u nas makarony bio to doskonała alternatywa dla ziemniaków czy ryżu. Zdrowe produkty, często bezglutenowe, szczególnie polecane są osobom na diecie, ale też dzieciom i smakoszom. Najpopularniejsze odmiany bio to znane i cenione na całym świecie włoskie makarony często dostępne w kolorowej wersji m.in. penne, tagliatelle, spaghetti, czy fusilli, które są barwione naturalnymi barwnikami pozyskiwanymi z pomidorów, szpinaku, buraków i kurkumy. W ofercie można znaleźć również polskie makarony bio wyprodukowane ze zbóż takich jak samopsza czy płaskurka. Różnorodne kształty takie jak m.in. nitki czy rurki możesz dopasować do własnych upodobań oraz do potrawy, którą chcesz przygotować.
Stwórz potrawy pełne witamin z makaronami od MarketBio
Wszystkie makarony dostępne w ofercie sklepu MarketBio to skarbnica łatwo przyswajalnych wartości odżywczych, witamin i pierwiastków, które bezpośrednio wpływają na zdrowe i samopoczucie. Nasze produkty charakteryzują się wysoką zawartością błonnika, są również doskonałym źródłem węglowodanów złożonych będących podstawowym źródłem energii dla naszego organizmu i zapewniających długotrwałe uczucie sytości. Poza tym zawierają łatwo przyswajalne witaminy oraz wiele innych cennych składników odżywczych, takich jak fosfor, żelazo czy cynk. Dostępne w estetycznych opakowaniach o różnej gramaturze makarony bio to produkty, które powinny na dobre zagościć w Twoim menu.
Producent Tabit Sp. z o.o. - Lider na Rynku Zdrowej Żywności
O Tabit Sp. z o.o.
Tabit Sp. z o.o. to uznany producent wysokiej jakości produktów z kategorii zdrowej żywności. Dzięki bogatej ofercie i dbałości o detale firma zdobyła zaufanie konsumentów poszukujących naturalnych i ekologicznych rozwiązań żywieniowych.
Najwyższa Jakość Produktów
Produkty sygnowane marką Bartolini i Good Food powstają z najlepszych surowców, co gwarantuje ich najwyższą jakość. Marka oferuje m.in. różnorodne rodzaje makaronów, które cieszą się dużą popularnością wśród zwolenników zdrowej diety.
Oferta Produktowa
- Makaron Żytni Razowy RURKA Bio 400 g - Bartolini
- Makaron Żytni Razowy MUSZLA Bio 400 g - Bartolini
- Makaron (2-Jajeczny) Krajanka Bio 250 g - Bartolini
- Makaron z Zielonego Groszku nr 2 Świderki 250 g - Bartolini
- Makaron (Żytni Razowy) Świderki Bio 400 g - Bartolini
- Makaron z Czerwonej Soczewicy Świderki 250 g - Good Food
Dlaczego Warto Wybrać Tabit Sp. z o.o.?
Produkty oferowane przez Tabit Sp. z o.o. charakteryzują się nie tylko wyjątkowym smakiem, ale również pochodzeniem z certyfikowanych upraw ekologicznych. Dzięki temu stanowią doskonały wybór dla osób dbających o zrównoważony styl życia.
Ekologiczne i Zrównoważone Rozwiązania
Firma Tabit Sp. z o.o. konsekwentnie wprowadza innowacyjne rozwiązania proekologiczne, które przyczyniają się do ochrony środowiska. Makaron z zielonego groszku i czerwonej soczewicy to tylko przykłady produktów, które spełniają wymagania współczesnych konsumentów.
Podsumowanie
Decydując się na makarony ekologiczne od Tabit Sp. z o.o., wybierasz różnorodność smaków oraz najwyższą jakość, z troską o naturę i zdrowy styl życia.