
Makaron z Ryżu Brązowego 100% Bio Bezglutenowy 250 g - Terrasana

Krem Orzechowy Bio 250 g -Terrasana

Krem Orzechowy z Kawałkami Orzechów Bio 250 g -Terrasana

Tahina (Pasta Sezamowa) Bio 250 g - Terrasana

Makaron Gryczany z Batatami Bio 250 g - Terrasana

Makaron z Ryżu Brązowego z Dynią i Imbirem Bio 250 g - Terrasana

Makaron z Ryżu Brązowego z Algami Wakame Bio 250 g - Terrasana

Makaron z Ryżu Tajskiego Bezglutenowy Bio 250 g - Terrasana

Tahina Biała (Pasta Sezamowa) Bio 250 g - Terrasana

Makaron z Ryżu Czarnego Bio 250 g - Terrasana

Sos Sojowy Łagodny Shoyu Bio 250 ml - Terrasana

Sos Umami Bezglutenowy Bio 145 ml - Terrasana

Sos Sojowy Tamari Mocny Bio 250 ml - Terrasana

Krem z Prażonych Orzechów Nerkowca Bio 250 g -Terrasana

Furikake Mieszanka Sezamu i Alg Morskich Bio 100 g - Terrasana

Olej Sezamowy z Prażonych Nasion Bio 250 ml - Terrasana

Krem Orzechowy Bio 500 g Terrasana

Makaron Ramen Noodle z Ryżu Brązowego Bezglutenowy Bio 280 g - Terrasana

Krem z Prażonych Migdałów Bio 250 g - Terrasana

Tahina (Pasta Sezamowa) Bio 500 g - Terrasana

Krem Orzechowy Mix 3 Orzechy Bio 250 g - Terrasana

Kuzu Szare (Skrobia z Korzenia) Bio 125g - Terrasana
Terrasana - Producent Wysokiej Jakości Zdrowej Żywności
Naturalne i ekologiczne produkty od Terrasana
Terrasana to renomowany producent, który specjalizuje się w dostarczaniu ekologicznych i naturalnych produktów spożywczych. Z misją promowania zdrowego trybu życia oferuje szeroką gamę produktów, które można włączyć do codziennych posiłków.Oferta produktowa Terrasana
W asortymencie Terrasana znajdziesz różnorodne produkty, które zadowolą nawet najbardziej wymagających klientów:- Kremy orzechowe - w tym Krem z Migdałów Blanszowanych oraz Krem z Orzechów Laskowych. Doskonała alternatywa jako zdrowa przekąska.
- Makaron - od Makaronu Soba, przez Makaron z Ryżu Czarnego, po Makaron Ramen Noodle z Ryżu Brązowego, będący podstawą wielu ekologicznych dań.
- Produkty z kokosa - takie jak Napój Kokosowy Coconut Milk oraz Mleko Kokosowe o różnej zawartości tłuszczu.
- Sosy i pasty - m.in. Miso Genmai oraz Sos Sojowy Tamari, które wzbogacają smak potraw.
- Syropy - szczególnie popularne są Syrop Klonowy A oraz Syrop Imbirowy, dodające wyjątkowego aromatu.