Tofu Naturalne Bio 92% Soi 200 g Symbio
-
- 10,94 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,2 kg
Cena kat. za 1kg :54.7 zł
TOFU NATURALNE EKOLOGICZNE
Produkt sterylizowany, bezglutenowy, odpowiedni dla wegan
Wysoka zawartość białka
Masa netto: 200 g
Składniki: Ekstrakt z nasion soi * 92%, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, woda, sól morska
* składniki ekologiczne
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-01
Pochodzenia składników: Rolnictwo UE/spoza UE
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać łubin, sezam.
Warunki przechowania: Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce w temperaturze od +2 do +6 st. Należy spożyć w ciągu 3 dni.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 601 kJ/144 kcal
Tłuszcz: 5,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g
Węglowodany: 0,8 g
w tym cukry: 0,4 g
Białko: 16 g
Sól: 0,8 g
Producent:
Look Food
Aleje Jerozolimskie 151 lok. 3U
02-326 Warszawa
Tofu Naturalne Bio Symbio - Ekologiczny Wybór dla Każdego
Tofu Naturalne Bio Symbio to wysokiej jakości produkt ekologiczny, który doskonale komponuje się z różnorodnymi potrawami. Dzięki swojej uniwersalności stanowi znakomite źródło roślinnego białka dla wegan i wegetarian.
Dlaczego warto wybrać Tofu Naturalne Bio Symbio?
- 92% soi: Głównym składnikiem produktu jest ekstrakt z nasion soi, który posiada certyfikat ekologiczny.
- Bezglutenowe i odpowiednie dla wegan: Doskonały wybór dla osób z nietolerancją glutenu oraz dla tych, którzy preferują dietę roślinną.
- Wysoka zawartość białka: Około 16 g białka na 100 g produktu czyni go świetnym źródłem energii.
Przechowywanie i wykorzystanie w kuchni
Tofu Naturalne Bio Symbio jest sterylizowane, co pozwala na długotrwałe przechowywanie w temperaturze pokojowej przed otwarciem. Po otwarciu należy je przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 3 dni. Idealnie nadaje się do sałatek, dań z woka, zup, a także jako zdrowy dodatek do kanapek.
Wartość odżywcza na 100 g
- Wartość energetyczna: 601 kJ / 144 kcal
- Tłuszcz: 5,5 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,4 g)
- Węglowodany: 0,8 g (w tym cukry: 0,4 g)
- Białko: 16 g
- Sól: 0,8 g
Certyfikaty i ekologia
Tofu Naturalne Bio Symbio posiada certyfikat PL-EKO-01, który gwarantuje jego ekologiczne pochodzenie. Składniki pochodzą zarówno z rolnictwa UE, jak i spoza UE, co stanowi potwierdzenie najwyższej jakości.
Często zadawane pytania
Czy Tofu Naturalne Bio Symbio zawiera alergeny?
Produkt może zawierać śladowe ilości łubinu i sezamu.
Jakie są optymalne warunki przechowywania tofu?
Przechowywać w temperaturze pokojowej przed otwarciem, po otwarciu w lodówce w temperaturze od +2 do +6 °C i spożyć w ciągu 3 dni.
Dlaczego warto wybrać tofu ekologiczne?
Tofu ekologiczne to gwarancja, że produkt pochodzi z kontrolowanych upraw, bez użycia chemikaliów.
| Bio: | Tak |
| Gluten: | bez glutenu, bezglutenowe |
| Wegetariańskie: | Tak |
| Wegańskie: | Tak |
| Bez dodatku cukru: | Tak |
| Bez mleka: | Tak |
| Bez jajek: | Tak |
| Bez soi: | Nie |
| Bez dwutlenku siarki: | Tak |
| Bez sezamu: | Nie |
| Bez selera: | Tak |
| Bez orzechów: | Tak |
| Bez gorczycy: | Tak |
| Bez łubinu: | Nie |
| Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
| Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Look Food Sp. z o.o. .
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000021555



