Cukier brązowy trzcinowy w kostkach Cavetta 500 g
-
- 11,69 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,5 kg
Cena kat. za 1kg :23.38 zł
Cukier brązowy Demerara to gwarancja najwyższej jakości naturalnego cukru trzcinowego o bogatym smaku i aromacie. Doskonały dodatek zarówno do kawy i herbaty, a także czekolady na gorąco, irish coffee i różnego rodzaju napojów.
Kraj pochodzenia: Mauritius
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza w 100g produktu:
Wartość energetyczna: 1700 kJ/ 400 kcal
Tłuszcz: 0 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0 g
Węglowodany: 100 g
- w tym cukry: 100 g
Błonnik: 0 g
Białko: 0 g
Sól: 0 g
Cukier brązowy trzcinowy w kostkach - Cavetta 500 g
Cukier brązowy trzcinowy w kostkach Cavetta to wyjątkowy produkt o naturalnym pochodzeniu. Wytwarzany na Mauritiusie, charakteryzuje się bogatym smakiem i aromatem, który stanowi doskonały dodatek do różnorodnych napojów i dań.
Dlaczego warto wybrać cukier brązowy trzcinowy?
- Naturalny wybór: Cukier Demerara pochodzi z trzciny cukrowej i jest w 100% naturalny.
- Wszechstronne zastosowanie: Idealny do kawy, herbaty, gorącej czekolady oraz irish coffee. Doskonale komponuje się również z koktajlami i innymi napojami.
- Łatwość przechowywania: Przechowywana w suchym i chłodnym miejscu, kostkowa forma cukru zapewnia długotrwałe użytkowanie.
Informacje o produkcie
Masa netto: 500 g
Kraj pochodzenia: Mauritius
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze
Cukier brązowy trzcinowy Cavetta cechuje się wysoką zawartością węglowodanów, będąc w pełni naturalnym źródłem energii.
Najczęściej zadawane pytania
1. Czy cukier brązowy trzcinowy różni się od zwykłego cukru białego?
Tak, cukier brązowy trzcinowy ma bogatszy smak i aromat w porównaniu do zwykłego cukru białego, a jego kolor pochodzi z naturalnych melas, które pozostają po minimalnym przetworzeniu.
2. Jakie są zalety używania cukru w kostkach?
Cukier w kostkach jest łatwiejszy do dozowania, co sprawia, że idealnie nadaje się do słodzenia napojów, takich jak kawa czy herbata, bez potrzeby używania łyżeczki.
3. Czy cukier brązowy nadaje się do wypieków?
Tak, cukier brązowy trzcinowy może być używany w wypiekach, dodając im wyjątkowy smak i wilgotność.
- Producent/Dystrybutor: CONFEX-PRODUCT Sp. z o.o. Sp. K. .
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000005239