Mąka Semolina z Pszenicy Twardej Semola Per Pizza 1 kg - La Molisana
-
- 10,99 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:1 kg
Cena kat. za 1kg :10.99 zł
MĄKA SEMOLINA Z PSZENICY TWARDEJ SEMOLA PER PIZZA
Masa netto: 1 kg
Składniki: Semolina z pszenicy twardej.
Informacja dla alergików: Produkt może zawierać: soję, gorczycę.
Wyprodukowano we Włoszech.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna: 1489 kJ/ 351 kcal
Tłuszcz: 1 g
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 70 g
- w tym cukry: 4 g
Błonnik: 3 g
Białko: 14 g
Sól: 0,02 g
Producent:
La Molisana Spa
C.da Colle delle Api100/A-86100 Campobasso, Italy
Mąka Semolina z Pszenicy Twardej La Molisana – Włoska Tradycja
Mąka Semolina z pszenicy twardej jest kluczowym składnikiem kuchni włoskiej, szczególnie docenianym w produkcji domowej pizzy. Wyprodukowana we Włoszech, mąka La Molisana charakteryzuje się wyjątkową jakością i starannością wykonania.
Zastosowanie Mąki Semolina w Kuchni
Mąka Semolina z pszenicy twardej jest idealna do przygotowania doskonałej pizzy z chrupiącym spodem. Nadaje się również do wypieku makaronów domowej roboty, różnorodnych pieczywa oraz innych specjałów kuchni śródziemnomorskiej. Dzięki swojej strukturze, produkty wykonane z semoliny mają niepowtarzalny smak i konsystencję.
Zalety Wyboru Mąki La Molisana
- Autentyczna włoska jakość - wyprodukowana we Włoszech z wyselekcjonowanych ziaren pszenicy twardej.
- Bez dodatków - czysta semolina bez zbędnych składników.
- Wszechstronne zastosowanie - idealna do pizzy, makaronów i pieczywa.
Informacje Odżywcze
Wartość odżywcza na 100 g produktu:
- Wartość energetyczna: 1489 kJ / 351 kcal
- Tłuszcz: 1 g (w tym nasycone: 0,3 g)
- Węglowodany: 70 g (w tym cukry: 4 g)
- Błonnik: 3 g
- Białko: 14 g
- Sól: 0,02 g
Producent La Molisana
La Molisana Spa to firma z wieloletnią tradycją, znana z produkcji wysokiej jakości mąk i makaronów. Ich siedziba znajduje się w malowniczym regionie Campobasso we Włoszech. Dzięki doświadczeniu przekazywanemu z pokolenia na pokolenie, La Molisana dostarcza produkty spełniające oczekiwania najbardziej wymagających smakoszy.
Najczęściej Zadawane Pytania
- Czy mąka semolina nadaje się do przygotowania innych dań poza pizzą? Tak, jest znakomita do makaronów i pieczywa.
- Jakie warunki przechowywania rekomendujecie? Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
- Czy produkt zawiera alergeny? Produkt może zawierać śladowe ilości soi i gorczycy.
Bio: | Nie |
Gluten: | z glutenem |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Nie |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Nie |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Tak |
- Producent/Dystrybutor: La Molisana
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000038095
Recenzje
Martyna
Recenzja niezweryfikowana
|