Makaron Gryczany Świderek Mały Fusilli Bezglutenowy Bio 250 g - Fabijańscy
-
- 12,99 zł
-
Gratisy w koszyku
Dodaj do koszyka produkty na kwotę minimum 150 zł i sprawdź w koszyku jakie produkt możemy dziś zaoferować już za 1 grosz! Więcej informacji tutaj
-
Program rabatowy
Każdy zalogowany użytkownik naszego sklepu bierze udział w programie rabatowym i za wydane złotówki otrzymuje punkty wymieniane automatycznie na rabaty przypisane do konta. Więcej informacji tutaj
Zawartość netto:0,25 kg
Cena kat. za 1kg :51.96 zł
MAKARON GRYCZANY ŚWIDEREK MAŁY FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO
Makaron bezglutenowy ekologiczny na wodzie źródlanej.
100% mąki gryczanej.
Masa netto: 250 g
Składniki: Ekologiczna mąka gryczana, woda źródlana.
Jednostka certyfikująca: PL-EKO-01
Pochodzenie składników: Rolnictwo UE
Sposób gotowania: Zagotuj dużą ilość wody, aby makaron pływał swobodnie (4-5 litrów). Osól i jeśli chcesz, dodaj łyżkę oleju roślinnego. Do gotującej się wody powoli wrzucaj makaron, aby nie przerwać procesu gotowania (bulgotania). Zamieszaj i gotuj do miękkości 5-6 min., al dente 3-4 min. W trakcie gotowania nie mieszaj makaronu. Odcedź, przelej ciepłą wodą i rozkoszuj się smakiem wspaniałego makaronu.
Warunki przechowywania: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna: 1446 kJ/342 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
- w tym nasycone kwasy tłuszczowe: 0,5 g
Węglowodany: 67 g
- w tym cukry: 0,8 g
Błonnik: 6,3 g
Białko: 10 g
Sól: 0,01 g
Producent:
Fabjański Sp. z.o.o.
58-508 Siedlęcin, Lwówecka 6
Bio: | Tak |
Gluten: | bezglutenowe |
Wegetariańskie: | Tak |
Wegańskie: | Tak |
Bez dodatku cukru: | Tak |
Bez mleka: | Tak |
Bez jajek: | Tak |
Bez soi: | Tak |
Bez dwutlenku siarki: | Tak |
Bez sezamu: | Tak |
Bez selera: | Tak |
Bez orzechów: | Tak |
Bez gorczycy: | Tak |
Bez łubinu: | Tak |
Bez skorupiaków, ryb, mięczaków: | Tak |
Jednoskładnikowe: | Nie |
- Producent/Dystrybutor: Fabijańscy
- Kod producenta: 5902811253802
- Dodaj recenzję:
- Kod produktu: 0000012979
Recenzje
Weronika
Recenzja niezweryfikowana
|